DNEye scanner

Med vår Rodenstock DNEye-Scanner mäter vi dina ögons biometriska mått – långt mer noggrant än någon annan. Mätningarna överförs till produktionen av dina nya glasögonglas. Det betyder att du bland annat får bättre mörkerseende, bredare synfält och skarpare seende i alla blickriktningar.

Revolutionerande teknik

Ögonen är i konstant rörelse, det är faktiskt så att dina ögon rör sig mer än 250 000 gånger om dagen. Det betyder att din syn är i ett konstant dynamiskt tillstånd där ögonen fokuserar på saker i omedelbar närhet, på mellanavstånd och på långt håll samtidigt som du ska orientera dig med ditt perifera seende. Därför är det viktigt med glasögon som ger dig skarpaste seendet i alla blickriktningar. För att klara detta krävs exakt data om det individuella ögat.

Med vår DNEye®Scanner mäter vi alla relevanta biometriska parametrar i dina ögon för att skapa din individuella biometriska ögonmodell. Med progressiva glasögonglas tillverkade utifrån din biometriska ögonmodell får du en rad fördelar så som: bättre mörkerseende, skarp syn i alla blickriktningar, bredare synfält och bättre kontrast. Vi kallar våra bästa glasögonglas ”B.I.G. glas” som står för Biometric Intelligent Glasses.

Boka en biometrisk 3D-mätning av dina ögon idag – eller kom in i butiken så berättar vi mer!

Rulla till toppen