Om Optikmagasinet

Optikmagasinet är ett företag med hög kompetens och lång erfarenhet av att hjälpa våra kunder att hitta rätt synhjälpmedel. Vi som arbetar på Optikmagasinet har hög servicekänsla och sinne för mode. Vårt mål är att alla kunder skall vara nöjda med de produkter och den service de fått.

Det började 1965

Om oss – För drygt 50 år sedan träffades två optiker och insåg att de hade samma inställning till hur nöjda kunder skapas. Med en lokal som anpassades till en modern kundanpassad optikbutik var de nyvunna vännerna och kompanjonerna redo att visa världen hur kundens behov kan mötas med hög kompetens kombinerat med stilkänslighet. Butikerna har varit ett antal olika genom åren, men kunderna har till största del följt med, oavsett var butikerna legat.

Med över 50 år i bagaget satsar vi på minst 50 till!

Klicka här för att titta på på vårt stora utbud av glasögon.

Nöjda kunder sedan 1965

Det här kan vi hjälpa dig med

Om du kommer in till oss i butiken svarar vi givetvis på alla dina frågor, hjälpa dig att tillpassa dina glasögon, justera eller reparera dina bågar. Här på hemsidan kan vi också hjälpa dig med mycket. Du kan också hitta många fina produkter på vår hemsida, oftast till ett lite bättre pris än i butiken och du kan få alla produkter levererade direkt till dörren.

MODERIKTIGA BÅGAR

Vi har en bra känsla för mode och vilka bågar som passar olika ansiktsformer och personlighetsdrag.​

EGEN VERKSTAD

Hos oss kan du lämna in en båge som gått sönder. Vi har stor erfarenhet av att lösa problem i vår verkstad.​

GÖR DITT EGET VAL

Du kan hitta de flesta produkter inom optik hos oss. Oavsett om du behöver läsglasögon eller putsdukar.​

LÄTT ATT HANDLA

På vår hemsida får du snabbt en bra överblick över våra produkter. Vi levererar snabbt och säkert.​

Rulla till toppen