CORONAVIRUSET – INFORMATION

Information från Optikmagasinet gällande Corona/Covid-19

På Optikmagasinet följer vi noga de riktlinjer och råd som kommer från Folkhälsomyndigheten och andra myndigheter. Det finns idag ingen rekommendation att hålla butiker stängda.

Som optiker har vi i grunden, enligt branschens egna krav, en mycket hög nivå gällande hygien och hänsyn till smittspridning. Utöver befintliga krav har vi vidtagit ytterligare försiktighetsåtgärder för att minimera risken för kundernas och medarbetarnas hälsa, vi gör allt som står i vår makt för att minska smittspridningen.

Vi har förstärkt vår redan goda handhygien samt att vi löpande desinficerar, inte bara utrustning och verktyg, utan även alla ytor i butiken mer noggrant.

I vårt yrke träffar vi många människor och vi kommer ofta nära våra kunder. Därför ber vi er att att ni stannar hemma vid sjukdom eller symptom på sjukdom, allt för att minimera risken för smittspridning. Av samma skäl arbetar vi inte om vi känner minsta sjukdomssymptom.

Vi uppskattar även om ni som befunnit er på resa, i närtid, att avvakta med att besöka oss tills det är fastställt att ni är helt friska och inte riskerar att överföra smitta.

Butikens öppettider kan komma att variera beroende på kundunderlag den närmsta tiden, kontrollera därför alltid öppettiderna här på hemsidan innan du besöker oss. Optikmagasinet.se är öppet precis som vanligt och vi finns tillgängliga för frågor och beställningar.

Med vänlig hälsning

Personalen på Optikmagasinet

Rulla till toppen